Wij bieden u dé ideale telefoonservice oplossing met OptiVoice

Een, op hosted voice gebaseerde, telefoonservice waarmee u optimaal bereikbaar bent voor uw (potentiële) klanten via één vast nummer.

Optimaal bereikbaar

Met onze Hosted Voice oplossing bent u optimaal en flexibel bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg! Aangevuld met onze Bereikbaarheidservice, die u op elk moment kunt inschakelen, bent u ook bereikbaar als u zelf even de telefoon niet kunt opnemen, persoonlijk en uit naam van uw bedrijf.

Overstappen niet nodig

Omdat onze OptiVoice oplossing met elke provider werkt, verandert er niets aan uw huidige e-mail en internet aansluiting.

Lage kosten, hoge betrouwbaarheid

De telefooncentrale, waarop uw telefoonnummer wordt aangesloten, staat in een computerruimte met een constante verbindingen met internet, zodat de kwaliteit en beschikbaarheid van uw verbinding altijd optimaal zijn. Doordat er op uw locatie alleen maar telefoontoestellen hoeven te staan. blijven de kosten laag.

Handige hulpmiddelen

Aangevuld met een aantal handige hulpmiddelen voor uw PC, iPhone, iPad, Android en Internet browser, is het bedienen van uw telefoon en de bereikbaarheid eenvoudig, snel en handig. Hierbij kunt u o.a denken aan:

  • Doorschakelen (altijd, niet bereikbaar, in gesprek)
  • Niet storen
  • Gelijktijdig overgaan van toestellen
  • Verkort kiezen
  • Doorverbinden
  • En nog 14 andere telefooncentrale functies

Voordelige gesprekskosten

De gesprekskosten zijn tot wel 40% lager dan KPN IP bellen. Voor minder geld leveren wij dezelfde kwaliteit.

Zo simpel is OptiVoice!